Waarom Brésor super lekker is

Het team van Brésor onder leiding van Frank Van Himst speurt de wereldmarkt van de koffie af om in de allerbeste producerende landen, veelal uit Zuid-Amerika, de beste verse koffie aan te kopen. Die wordt uiterst zorgvuldig onder manuele controle gebrand tot hij perfect voor consumptie is. Daardoor kan Brésor u altijd weer de zachtste koffie precies naar uw smaak aanbieden.

De allerbeste koffie

In de echte “koffielanden” zoals Brazilië, Honduras, Guatamala… worden met de beste koffietelers faire afspraken gemaakt om het allerbeste van hun productie voor Brésor te voorzien.

Brésor respecteert de FAIR TRADE beginselen en biedt ook Fair Trade koffie aan. Die koffie wordt zo snel mogelijk per schip naar ons land gebracht en gestockeerd tot hij gebrand moet worden.

Lekker, zacht en smaakvol

Omdat het hele proces ambachtelijk en onder strikt persoonlijke controle gebeurt is Brésor altijd optimaal gebrand. Geurig, zacht met dat typische Brésor aroma. Wat meer is, door dat gecontroleerde artisanale branden is Brésor een van de allerzachtste topkoffies.

Aanbieding